- اسکالُپ مرغ با ژامبون و پنیر
- مواد لازم برای ۱تا۲ نفر
۱ -عدد سینه مرغ (۲۵۰ـ۲۲۰ گرم)
۲ -ورق ژامبون مرغ (۷۵ گرم)
۱ -عدد پنیر چدار ورقهای
۱ -قچ سس خردل
۲ -قس روغن زیتون
۱ -عدد پیاز کوچک (خلالی ریز شود)
مقداری نمک و فلفل سیاه
کمی روغن برای سرخ کردن
۱ -سینه مرغ را از وسط طوری برش بزنید که برشها از هم جدا نشوند. در ظرفی دردار روغن زیتون، سس خردل و پیاز خلالشده را بریزید و سینه مرغ برشخورده را در مواد بغلتانید.
۲ -در ظرف را ببندید و به مدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ مزهدار شود. بعد از این مدت مرغ را از داخل مواد بیرون آورید و داخل آن را با ژامبون ورقهای و پنیر پر کنید.
۳- لبههای سینه مرغ را روی هم قرار دهید، طوری که مانند اولش بشود و روی ژامبون و پنیر را بپوشاند. تابه را روی حرارت بگذارید و در آن کمی روغن بریزید.
۴ -وقتی روغن داغ شد، سینه مرغ پرشده را با حرارت متوسط سرخ کنید. هر طرف مرغ را به مدت ۷ دقیقه سرخ کنید تا خوشرنگ شود.
۵- اسکالپ آماده را در ظرف مورد نظر بگذارید و برش بزنید. کنار آن میتوانید از پوره سیبزمینی و مخلوطی از سبزیجات تفت دادهشده برای تزئین و دورچین استفاده کنید.
نظر شما